Aktiviteter

Billedstorm d. 18. februar 2023

Alle kommer med de emner de vil vise frem og eventuelt sælge. En hyggelig dag, med kaffe og kage og meget snak.Kunst på Kryds 01 - 12. marts 2023


En begivenhed,der har udspillet sig hvert andet år over 10 år.

Ti udvalgte svenske og danske kunstner udstiller i Helsingør og Helsingborg. Iår var der et tema som alle skulle give et bud på 

EN NY TID . 10 danske og 10 svenske kinstner blev udvalgt og udstillede i Helsingør 01 - 12. marts på daværende popup galleri og nu på Dunkers Kulturhus i Helsingborg 24. marts til 23.april. Her fernisering og kunstner træf.

Kunstmarkedet 23 12 - 14. maj 2023


Kære Medlemmer


Det er en fornøjelse at kunne indbyde jer til endnu en omgang

Kunstmarked i hal 14 i Helsingør.

Som I sikkert ved, skal man igang med at renovere hallerne fra omkring juni måned i år og så et godt års tid frem.

Vi syntes vi har været heldige, at vi igen har lejet hallen inden dette arbejde begynder. Derfor er Kunstmarkedet i år fra 11 - 14. maj, det kan blive en dejlig forårsoplevelse, hvor vi prøver at holde længe åben fredag og lørdag aften samtidig med vi åbner lidt senere om formiddagen, i håb om at mange mennesker er i området om aftenen.


Sådan gør du!

Tilmeld dig for deltagelse til info@helsingor-kunstforening.dk så snart som muligt, der er tradition for at pladserne hurtigt bliver optaget. Det er vores plan at reservere ca. 10 pladser til Helsingborg Kunstforenings medlemmer.

Prisen er igen 600 kr for ca 3-4m væg/ trådhegn eller et gulvareal på omkring 2x4m.


Du indretter selv dit udstillingsområde, og det må meget gerne være på en individuel måde. Medbring dine egen borde, podier, reoler ,stativer eller hvad du har lyst til, stole kan lånes, sofaen eller lænestolen må du dog selv tage med.


Åbningstiderne er fredag d. 12 - 05 fernisering og åbning kl. 14 - 21

Lørdag. d.13 - 05 åben 11- ??

Søndag d. 14 - 05 åben 11 - 17 derefter nedtagning.


Indbetal gebyret senest 16. april på konto1551 1123254 Husk at noter at det er betaling til Kunstmarkedet.


Vi ser frem til at være sammen med jer.

I vil selvfølgelig få praktiske oplysninger senere.


De bedste hilsner

Bestyrelsen


Open air/ " Kunst på møllen"


Kunst på Møllen lørdag d. 17. juni kl. 10 - 17I år vil vi gerne flytte vores Open air som vi sædvanligvis afholder på Blomstertorvet, ud til Nordskov mølle og integrere os i mølledagen der.


Vi skal være med til at fejre møllens 194 års fødselsdag, hvor der afholdes en “Kunst på møllens dag” med musik, kaffe, møllekringle. Øl, vand og grillpølser og mange kunstboder rundt om møllen.


Møllelauget forestiller sig at dagen kan blive en hyggelig markedsdag. Vi forestiller os at vi kan sælge kunst og kunsthåndværk mv. Som sædvanlig i telte, som kunstforeningen medbringer. Der kan bruges lægter til ophængning eller hvis I har en anden god ide, så brug den.

Borde og stole, staffelier mv. må man selv medbringe.


Prisen for at deltage er 250 kr, hvoraf møllelauget beder om de 100 kr.

Prisen gælder for at udstille i et halv telt, der er også mulighed for at deltage i et helt telt - det koster 400 kr.

Du har også mulighed for at deltage kun med bord til 150 kr


Tilmelding til info@helsingor-kunstforening.dk og Tove Anderesen

Skriv om du vil deltage med 1/2 eller 1/1 telt eller med bord! Tilmelding senest 26. maj


Venlige hilsner

BestyrelsenPopup galleri 2022 - 2023


I Helsingør Bycenter har vi fornøjelsen at indbyde til galleriudstillinger i tomme butikker. Vi indbyder til dannelse af udstillergrupper til ca 3 udstillinger, derefter samler vi en ny udstillingsgruppe ( så fremt vi stadig kan leje lokale ). Næste gruppe indbydes sansynligvis til udstilling startende ca, 15. juni. Personlig indbydelse vil blive udsendt.
Udstilling i Kvickly Stjernegade

Kunstforeningen for Helsingør og Omegn og Kvickly Stjernegade er klar med en ny udstilling af maleren Hanne Ekmans.”Sammen om lokal kunst”, fortsætter Kvickly Stjernegade med ny udstilling af endnu en etableret lokal kunstmaler.


Vi er i Kvickly således glade for at kunne byde velkommen til Hanne Ekman der vil udstille et udsnit af sin omfattende produktion af malerier hovedsageligt malet i akryl.


Hanne Ekman fortæller om sig selv og sin kunst:

Jeg har altid tegnet meget, men begyndte først at male, da jeg flyttede til Italien for år tilbage. Her modtog jeg undervisning af forskellige kunstnere, der boede i området.


Tilbage i Dnmark tog familieliivet og arbejdet min tid fra maleriet og jeg genoptog det først for ca. 15 år siden. Herefter har jeg ikke kunnet slippe det.


Jeg har i løbet af årene modtaget undervisning af billedkunstnere som Marei Kollerup, Mable Rose, Arbejdet i adskillige workshops og deltaget i undervisning på kunstskolen "Sprctrum"

Det har givet mig udfordring og inspiration.

Jeg maler hovedsageligt med olie og akryl og mine billeder opståe ud af min fantasi, seln om de kan have en naturalistisk fremtonin.


Hanne Ekmans værker kan ses i perioden11.juni til og med 31 augusti.


Yderligere oplysninger kan fås ved kontakt til Jørgen K. Andersen på 4025 9851.På vegne af Kunstforeningen for Helsingør og Omegn og Kvickly Stjernegade.


Jørgen K. Andersen

Sommertur 2023